Wonen & inrichting

Wonen op 25 M2 #2 – Planten

De kerst is voorbij, dus mijn kerstversiering heb ik, op de lampjes na, weer opgeborgen. Mijn kamer werd hierdoor wat leeg, daarom vond ik het tijd om mijn vensterbank wat op te vullen. Een paar planten neerzetten vond ik toch wat saai, dus ik zocht iets leukers. In eerste instantie had ik nog geen idee hoe ik dat wilde gaan doen, maar toen ik bij de Ikea was kwam daar al snel verandering in. Vandaag laat ik jullie de nieuwe decoratie op mijn vensterbank zien. 

Vorige week maandag ging ik (eindelijk) met William naar de Ikea. Ik had nog een paar planken voor in mijn kast nodig en wilde eigenlijk ook een tweede lamp voor in mijn kamer. Dat ik iets voor mijn vensterbank nodig heb ik nog niet zo lang geleden besloten toen ik een klein tafeltje achter mijn bed plaatste waar ik mijn spullen op kan zetten. Mijn vensterbank gebruik ik sindsdien niet meer zo heel veel als bijzettafel. Het ziet er nu een stuk opgeruimder, maar ook een stuk leger uit. Tijd om daar verandering in te brengen, dus.

Ons bezoekje aan de Ikea leek me hét moment om te bedenken wat ik op mijn vensterbank wilde zetten. Een paar plantjes, dat wist ik eigenlijk wel. De vraag was alleen wat voor plantjes. Ik wil namelijk leuke plantjes, maar ze moeten ook héél erg goed tegen de zon kunnen in mijn kamertje. Gelukkig heeft de Ikea een heleboel planten. Daar zitten gelukkig ook een paar planten tussen die tegen de zon kunnen.

Uiteindelijk besloot ik drie kleine cactussen te kopen en een aloë vera plant. Ze gewoon los neerzetten is ook zo saai, daarom staan ze in een gezellige kas op de vensterbank. Mijn vensterbank is nu een stuk gezelliger. Met dank aan ons bezoekje aan de Ikea. Nu maar hopen dat mijn planten het gaan overleven. Mijn andere plant overleeft het ook al een tijdje bij me, dus dit moet dan toch ook wel lukken. Denk je ook niet?! Nu alleen nog af en toe een bloemetje in huis halen en het gaat bijna lijken alsof ik een echte volwassene ben.

Oja! De rest van de spullen die ik bij de Ikea wilde kopen heb ik ook allemaal gekocht, maar daar schrijf ik een volgende keer wel wat over.

Kijk eens wat leuk! Alleen nog wat kleur toevoegen en mijn vensterbank is helemaal af.

Kijk eens wat leuk! Alleen nog wat kleur toevoegen en mijn vensterbank is helemaal af.

Ben jij ook zo gek op bloemen en planten? 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

2 Reacties

  • Reply Christel 8 januari 2016 at 13:43

    Aaaah Ursula 2!

    • Reply Andrea 8 januari 2016 at 13:49

      Vergeet drie en vier niet. 😉

    Reactie