Wonen & inrichting

Zomerse woonwensen voor mijn kleine huisje

Hoewel mijn huisje niet heel groot is, heb ik toch nog wel een paar woonwensen. Zeker de Hema heeft op dit moment een heleboel leuke dingen die ik nog wel in mijn huisje wil. Dat ik er op zaterdag werk  en dus constant langs alle leuke dingen loop, maakt het  er natuurlijk niet veel beter op.. Gelukkig moet ik kritisch zijn, want veel past er niet meer bij op die vijfentwintig vierkante meter. Toch vind ik het wel leuk om vandaag een paar van mijn woonwensen met jullie te delen, want misschien kunnen jullie ze wel thuis kwijt. 

woonwens

Als eerste deze drie potjes met leuke bloemetjes. Die wil je toch in je huisje hebben?! Ze zien er echt ontzettend gezellig uit én geven je huis direct een zomerse sfeer. Elke keer dat ik voorbij die potjes loop, moet ik er toch echt even naar kijken. Ik vrees alleen dat ze niet echt gaan overleven in mijn huisje waar de zon de hele dag op staat… De potjes vind je hier, hier en hier en zijn te koop voor €2.

30-x-16-x-11-cm-blauw-41330127-product_rd

Volgens mij heeft deze gieter geen uitleg nodig? Iedereen met een (paar) plantjes in huis MOET deze gewoon hebben. Deze olifant is zóveel leuker dan de saaie gieters die ik normaal zie. Ik vind het echt een schatje! Wie weet komt deze binnenkort mijn plantenverzorgingsteam versterken. Groene vingers heb ik namelijk nog niet heel erg…
De gieter vind je hier en kost €5,-woonwens2

Als laatste wil ik een berg potjes met kruiden. Op dit moment heb ik een kruidenkastje met een he-le-boel kruiden, maar die zijn allemaal gedroogd. Mijn eigen verse kruiden kunnen plukken, gewoon uit de vensterbank lijkt me echt heel erg leuk. De Hema heeft genoeg potjes, bakjes en pakketjes met kruidenzaadjes om te beginnen. Nu nog even uitzoeken of de kruiden goed tegen de zon kunnen.
Het kruidenzakje vind je hier en kost €7
De radijsjes kan je hier vinden en dit pakketje kost €2,50
De potten vind je hier en kosten €4

Welke bloemige woonwensen heb jij nog? 

 

Previous Post Next Post

Dit vind je vast ook leuk:

Nog geen reactie. Laat jij de eerste achter?

Reactie